Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, September 22, 2014

Permata Hati Ibu

Buah hati pengarang jantung, ke mana-mana dia lah yang teman ibu.. Ada je keletahnya setiap hari yang buat ibu tersenyum. Sekejap je Adam dah 1 tahun 2 bulan. Sakit bersalinkan Adam pun tak hilang lagi.. Semakin hari semakin bijak. Ada je perkara baru yang Adam belajar. Semakin manja pun ye jugak. Hihi.. Semoga Adam Hussin membesar dengan sihat, jadi anak soleh yang boleh bahagiakan ibu dengan papa dunia akhirat...

1 comment:

*∽ IZAN ∽* said...

betul tu.. time time macamni memang saat2 paling bahagia tengok anak2 membesar depan mata dengan ketelah dan telatah diaaa. tidur comeyy.. cakap comeyy.. nangesss pun tetap comeyyy hihihihi

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015