Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, September 9, 2014

Rahsia cantik bakal pengantin dengan Shaklee Collagen Powder

Teruja dengan testimoni dari anak buah Fai sebelum beliau naik pelamin 5 bulan lepas.. Minum Shaklee Collagen POwder sachet ke-18 dah mula nampak kesan... Jom bacaa....




Halimah memulakan tindakan dengan mencuba produk SHAKLEE COLLAGEN POWDER ini. Waktu tu memang rasa sukar untuk nak keluarkan sejumlah wang yang banyak utk beli SCP ni, tapi hati ni melonjak sangat nak tau dan dapatkan kesan sisik ikan merah pada muka ni. pejamm mata dan bayar. setlle! dapat sekotak SCP.hihi :))


Ok, bila dah beli maka bermula lah hari-hari halimah dengan SCP. Jadi, bila barang dah depan mata halimah 'plan' pulak bila nak pakai.Yelah barang ber'harga' kenalah hargai betol-betol ye dakk?? Waktu tu halimah beli sebulan sebelum NAIK PELAMIN :))

Alhamdulillah, masa hari ke 18 'consume' SCP ni, halimah dah mula rasa kelainan, apa dia??.

>> kulit muka mula menegang, anjal!
>> waktu tu ada jugak jerawat,biasalah bile majlis dah dekat hati ni gelisah semacam. bila consume SCP jerawat cepat kecut. 'amazing' yer disitu!
>> kulit muka rasa fresh (siapa pernah consume, dia tau bukan nak overclaim ok hehe )

masa ni, 50% dah mula yakin . Ok nak cerita masa hari kejadian pulak iaitu masa halimah disolekkan oleh mak andam. Waktu kahwin haritu, Halimah 'hired' 2 mak andam. Yang menjadikan keyakinan halimah 'loading' sampai 100 % bila 2  mak andam ni nak mulakan solek tu, mak andam siap  telek muka halimah dan terkeluar plak dr mulut beliau 'dek, kulit adik cantik sgt, macam akk tak perlu byk sgt nak 'kerjakan' muka adik utk mekap .tak perlu tutup cela bagai bla..bla..bla..'

aduhhhh!macam nak nangis tepi bucu katil je waktu tu. haha~ SCP kau buat hatiku bunga-bunga.belom nikah lagi dah bunga-bunga mcm mana ni???

syukur alhamdulillah, waktu tu memang rasa MISIKU HALIMAH BERJAYA!


untuk entri penuh, boleh baca di SINI



Berseri-seri muka pengantin kesan Shaklee Collagen Powder.. hihi...




Shaklee Collagen Powder ni JISIM MOLEKUL yang SANGAT RENDAH (1000 Dalton) dan PENYERAPAN UNGGUL - boleh diserap dengan BERKESAN di dalam usus. Sebab itulah kesannya kita akan nampk lebih cepat... 







Untuk bakal-bakal pengantin yang inginkan kesan cantik segera, inilah masanya untuk anda mencuba Shaklee Collagen Powder ni.. Lagi awal ambil lagi bagus... Highly recommended di ambil bersama-sama dengan Sustained Released Vitamin C untuk kesan yang superb amazing.. InshaaAllah...







Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

1 comment:

aishah nin said...

Memang teruja baca testimoni adik limahhh ni :)

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015