Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, September 5, 2014

Testimoni: Berjaya Hamil dengan Gla Complex Shaklee

Time nak clearkan gambar dalam handphone baru terperasan testimoni ni. Testimoni ni bukan overclaim, tapi ianya untuk berkongsi rasa gembira Fai. Walaupun testimoni ni dah agak lama tapi ianya amat bermakna kerana Fai dapat bantu customer ni hamil dengan usaha makan Gla Complex Shaklee.. Alhamdulillah, segalanya atas izinNya juga.





Akak ni makan Gla Complex Shaklee cuma sebotol sahaja, alhamdulillah rezeki beliau.. Sebulan lepas tu terus positive pregnant. 



Fai sendiri dah alami keadaan yang sama.. Lepas dua tahun kahwin baru pregnant. Memang sedih bila setiap kali orang tanya tentang baby. Yela, siapa yang kahwin tak nak anak... Betul tak?? Dalam tempoh 2 tahun tu memang Fai sanggup buat apa sahaja untuk pregnant. Minum susu kambing, minum air lobak putih, check dengan pakar sakit puan, berurut dan ikhtiar terakhir dengan Shaklee.. Alhamdulillah Allah perkenankan doa kami berdua.

Ramai customer yang bertanya.."boleh pregnant ke lepas makan Gla Complex ni?" Fai sendiri tak berani nak bagi jaminan 100%, sebab banyak punca yang menyebabkan kita sukar hamil. Antaranya: period tak teratur, masalah senggugut, masalah cyst... banyak lagi faktor yang berkaitan. Bila ada customer yang bertanyakan tentang Set Kesuburan Shaklee, Fai lebih suka mereka dapatkan nasihat dari pakar terlebih dahulu. Kerana pakar lebih arif tentang hal-hal macam ni... Lepas tu baru kita usaha dengan supplement. Sebab macam Fai dulu, memang dah check dengan Pakar Sakit Puan Khor & Loh di Nusa Indah, Johor Bahru. Lepas beberapa kali appointment, baru doktor sahkan yang kilang telur Fai kurang subur... Dalam masa yang sama, Fai usaha sendiri dengan berurut dan makan supplement Shaklee. Setahun lepas tu baru Fai pregnant...





Bagi anda yang sedang cuba untuk hamil, Gla Complex Shaklee adalah antara supplement yang dicadangkan kerana ianya membantu mengurangkan punca-punca yang menyebabkan sukar hamil seperti yang Fai dah sebutkan di atas tadi >> period tak teratur, masalah senggugut, masalah cyst... InshaaAllah, semua ini dengan kehendak dan izinNya juga. 







Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015