Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, October 9, 2014

Nak tak duit extra RM500 setiap bulan?

Dengan keadaan harga minyak naik, duit gaji pun rasa tak cukup..
Kan best kalau ada EXTRA RM500 setiap bulan..

Macam-macam kita boleh buat dengan RM500 tu..

>> Boleh tampung duit minyak pergi balik kerja..
>> Lepas duit makan pergi kerja..
>> Lepas untuk belanja barang dapur..
>> Lepas bayar duit taska anak..
>> Lepas bayar yuran sekolah anak..
>> Lepas duit elektrik dgn duit air.. (siap ade lebih lagi boleh guna untuk beli pampers anak..)
>> Lepas bayar hutang kad kredit..



Dalam keadaan harga naik sekarang ni, mesti ada suri rumah yang merancang nak bantu suami tambah pendapatan family TANPA perlu keluar rumah untuk bekerja.. Betul tak?? Walaupun cuma RM200-RM500 sahaja setiap bulan, tapi ianya dah cukup banyak.. Lepas la duit susu dgn pampers anak-anak... Boleh juga tambah duit lauk...


Kalau Fai,duit RM500 tu lepas bayar monthly payment kereta.. Siapa yg tak nak kan if dapat EXTRA RM500 setiap bulan?? Dengan keadaan ekonomi sekarang, jika ada extra RM500 tu besarrr nilainya..


Fai dah pernah merasa dapat RM500 setiap bulan..
Fai nak bantu anda pula merasa RM500 setiap bulan dengan join Fai dalam MISI ‪#‎duitextrarm500‬ dan Fai akan add anda dalam group khas untuk misi ini.. dan Fai akan tunjukkan jalan bagaimana caranya untuk anda dapat duit extra RM500 setiap bulan...

 

Yang penting ianya BUKAN skim cepat kaya.. Cuma bermodalkan RM75 sahaja (>___<)








Jangan segan untuk hubungi Fai sekiranya anda berminat nak join misi ini.. I'm more than willing to help <3 <3 <3
 


Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015