Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, October 16, 2014

Resepi Rahsia ESP Shaklee

Hari ni Fai nak share resepi rahsia ESP hasil perkongsian dari MamaFaiz...

Jom kita tengok apa die resepi rahsia tu... hihi...


_____________________________________


Walau kali ke-10 or kali ke100 ada promo ESP... saya tak jemu cerita tentang ESP.. Petang ni teringat satu resipi glamor dari timur tengah yang saya pernah kongsikan dgn ramai orang... Cuba lah:

  1. Rendam 2-3bj kurma dalam segelas susu segar
  2. Biarkan beberapa jam atau semalaman dalam fridge. Jangan lupa add on 1tbsp ESP (Kena blend sebab ia menjadikan tekstur campuran lagi halus. Sedappp)
  3. Tambah badam untuk rasa lebih enak
  4. MasyaAllah, campuran resipi di atas memang marvellous, lazat, energized... 

Yang best... khasiatnya. Ia mencantikkan semua sel kat badan kita ni. Sel luaran dan dalaman, gebu, berseri, licin, anjal, mulus..... ohmaigod.. Harapan saya ayat ini tak overclaim.. Ia datang dari pengalaman diri sendiri, bukan saya sahaja tapi MAJORITI KAWAN2 saya.. kalau tidak, masakan sales ESP sahaja dlm sehari cecah puluhribuan ringgit.



_______________________________________






Betulll... Resepi ni memang sangat sedappp... Penuh dengan khasiat. Fai suka campur sekali dengan badam, rasa lemak2 badam dicampur dengan manis kurma dan soya asli ESP.. Minum sejuk2 pulak tu. wallaaa... Memang meleh air liur dibuatnya... Ok la, nak pergi rendam kurma, esok pagi boleh breakfast dengan resepi rahsia ni. hihihi...











Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015