Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Sunday, October 5, 2014

Salam Aidiladha

Salam Aidiladha..

Fai on the way balik kampung, kat Yong Peng. Lepas zohor nanti baru balik Kluang. Hihi.. Sekarang ni musim hujan, hati-hati memandu. Ni pun cuaca mendung je sepanjang perjalanan dari JB.. Tak sabar nak makan ketupat palas yang nenek buat. Time raya ni la peluang untuk makan banyak. Hihi..2 comments:

wa said...

Salam aidilfitri untuk fai jugak...:-)

atie lazis said...

Tahniah adam! :)

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015