Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, November 5, 2014

Surirumah dengan Kenaikan Gaji Setiap Bulan..!

Surirumah bergaji..?? Pelik je bunyinya kan.. Hihi... Denga erti kata lain W.A.H.M >> work at home mom.. Tak pernah bermimpi sebenarnya nak jadi surirumah bergaji ni. Dulu masa belajar memang ada angan-angan nak duduk kat rumah je jaga anak. Sebulan lepas kahwin, niat nak cari "side income" nak bantu husband sambil cari supplement untuk masalah penat-penat badan. Tapi akhirnya dah JATUH CINTA dan jadi fulltimer pula dengan Shaklee. Hihi.. Alhamdulillah bulan ni genap Fai setahun sebagai surirumah dan fulltimer Shaklee. Bonus (gaji) yang pada mulanya cuma RM30 sebulan, lama-lama naik...dan sehingga sekarang Fai dapat mantain gaji 4 angka dengan Shaklee. Syukur atas nikmat kurniaanNya..

Bila dikenang masa mula-mula join Shaklee dulu, memang tak sangka Fai akan dapat gaji sebanyak sekarang.. Yelah, bonus pertama cuma RM30 je. Kalau fikir balik macam tak logik boleh mantain bonus 4 angka sebulan. Tapi ianya tidak mustahil kerana kenaikan gaji dengan Shaklee adalah SETIAP BULAN..! Ye, kenaikan gaji setiap bulan.. Mula-mula kenaikan bonus Fai cuma RM50-100 setiap bulan.. Naik ke RM200 setiap bulan.. Paling banyak Fai pernah dapat kenaikan RM1000 sebulan. Ni cuma kenaikan je tau, bukan gaji (bonus) yang Fai terima setiap bulan tu... 

Bulan ni alhamdulillah kenaikan gaji Fai sebanyak RM385. Kalau setahun?? Jika konsisten dengan kenaikan gaji RM385 sebulan, bermakna kenaikan gaji anda setahun adalah RM4620! Banyak kan..? Orang yang kerja berpuluh tahun pun tak dapat kenaikan gaji sebanyak tu. Dengan Shaklee, kenaikan gaji sebulan adalah tidak tetap dan ia boleh meningkat seberapa banyak yang anda mahu. Anda yang tentukan! Sebenarnya kenaikan gaji Fai dengan Shaklee ini adalah berkat hasil penat lelah, bersusah payah bantu anak cucu dan berkongsi dengan semua orang tentang manfaat Shaklee. Walaupun penat tapi sangat berbaloi dan Fai puas kerana dapat bantu anak cucu jana side income dan dalam masa yang sama dapat bantu orang ramai lebih sihat dengan Shaklee.

Bagi surirumah atau yang bekerja, jika anda ingin mencari extra income, seorang yang komited, rajin, dan mempunyai modal RM75, jom Fai tunjukkan cara. Jauh bukan penghalang. Anda cuma perlu ada akaun facebook dan whatsapp sahaja. Fai akan guide anda untuk sama-sama merasa kenaikan gaji dengan Shaklee setiap bulan. Anda juga akan sama-sama berada dalam support group yang kuat di bawah payung Jutawan, di bawah bimbingan mentor hebat Presidential Master CeryMamaFaiz. Jom ambil peluang ini untuk baiki ekonomi diri dan keluarga..

Dibawah susur galur Fai, ramai yang sudah pun buktikan kenaikan gaji dengan Shaklee. Seorang anak Fai, baru join Shaklee 6 bulan tetapi sudah pun merasa kenaikan sebanyak RM500 sepanjang 6 bulan ini. Ada juga anak yang baru join untuk bulan pertama tetapi sudah merasa bonus RM200... Tidak mustahil giliran anda pula selepas ini.. (>___<) 












Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015