Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Sunday, December 28, 2014

Adam nak adik..???

Fai tengah sibuk coaching, Si Adam ni baring sebelah baby dan terus sayang baby tu... Hihi.. Adam ni sebenarnya suka sangat berkawan. kalau ke mana-mana, dia dulu yang tegur orang. Peramah... Hehe..


Baby ni baru 3 bulan, baby Shaklee tau.. Kedua-dua abang baby ni kena prolong jaundiced sebab ibu dan ayahnya berdarah "O" tetapi baby ni, tak kena pun prolong jaundice macam abang2nya. Alhamdulillah berkat si ibu consume Shaklee sewaktu pregnant. Ibu baby ni juga mengaku, senang nak bersalinkan anak ketiga ni, tak rasa sakit pun. Hihi...
No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015