Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, December 17, 2014

Bersyukur berada dalam support group bisnes yang betul... 10 Tips Hebat untuk menjadi insan yang LUARBIASA HEBAT


Pejam celik dan hampir 3 tahun Fai "terjebak" dengan Shaklee... Banyakkkk perubahan yang fai dan family dah rasa terutamanya dari segi kesihatan. Alhamdulillah kesihatan kami sekeluarga bertambah baik. Jarang sakit dan jarang makan ubat. Bila ada yang mula rasa tak sihat je, vitamin Shaklee la yang Fai akan "sumbat" kat mulut diorang. hihihi... Dengan izin Allah jua kesihatan kami sekeluarga bertambah baik.


Fai bersyukur sangat kerana berada dalam support group yang betul iaitu di bawah payung JUTAWAN SHAKLEE yang diterajui oleh Presidential Master Shaklee, Shareeza Hashim atau lebih glamour dengan nama MamaFaiz. Kamai bukan sahaja diajar cara berbisnes, malah lebih dari itu. AMALAN ROHANI SANGAT DITITIKBERATKAN kerana kita semua tidak punya apa-apa dan kita hanya mengharap belas ihsan dari Allah SWT... Kami diajar cara MENJEMPUT REZEKI, dan kami tidak diajar cara untuk meminta rezeki. Kerana rezeki itu datang dari Allah SWT bukan dari manusia.. Kita akan berasa kecewa jika meminta dengan manusia, kerana hati manusia ni hanya Allah yang pegang... Fai ingat pesan MamaFaiz, "jangan meminta rezeki dengan manusia, nanti kita akan kecewa dan penat. mintalah rezeki hanya pada Sang Pemberi Rezeki..."

Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015