Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, December 23, 2014

Bukti saya nampak muda 9 tahun dari usia sebenar...








Asyik share testimoni orang je.. hari ni Fai nak share testimoni sendiri pula... Hihi.. Gambar sebelah kiri tu masa Fai 19 tahun. Waktu belajar di Matrikulasi Johor. Sebelah kanan, gambar terbaru Fai. Nampak lebih muda dan berseri kan..?? Rahsianya mestilah Shaklee. Hehe...

Alhamdulillah nampak perubahan pada kulit muka Fai.. Dulu kusam tak bermaya, gelap, berminyak. Sekarang ni lebih "fresh" dan berseri. Malah nampak lebih muda pula dari yang dulu. Ececeh... Hihi.. Apa taknya, "body age" Fai 9 tahun lebih muda dari usia sebenar. 

Makan supplemen ni ambil masa. Bukan makan hari ni, esok lusa dah nampk cantik.. esok lusa dah nampak muda.. NO NO NO... Fai selalu nasihatkan customer-customer Fai, untuk betul-betul nampak kesan, makan vitamin ni perlu konsisten 90 hari berturut-turut kerana sel badan kita memerlukan 90 hari untuk betul-betul bertindak balas dengan vitamin yang kita makan...

Nak cantik pada usia 40 tahun.. Nak nampak muda dari usia sebenar... Kena lah mula dari sekarang. BETTER LATE THAN NEVER....





Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015