Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, December 3, 2014

KTMD Kurier, Pasir Gudang Johor.. Kurier servis murah...

Nak share dengan korang kurier servis baru yang Fai gunakan sekarang.. KTMD Kurier... Sekarang ni Fai pos vitamin guna kurier servis ni je, sebab MURAH dan dekat dengan rumah. Jimat petrol. Hihi..


Penghantaran biasanya ambl masa 1-2 har bekerja. kalau tempat yang korang nak hantar barang tu dekat dengan stesen keretapi, ceptala sampai. Macam fai hari tu, pos barang ke Kluang. Hari ni pos, esok pagi2 orang KTMD dah terpacak depan rumah customer. Hihihi...


Banyakkk dah barang yang Fai pos guna KTMD ni. Dari barang yang kecil sampai la barang yang besar, Barang kereta hubby. Hihi.. Pos ke Melaka, Pulau Pinang, Negeri Sembilan, Kluang, Kuala Lumpur.. Alhamdulillah setakat ni takde lagi customer complaint barang rosak...



Rate:

0-1kg >> RM7 (guna kotak ktmd)
0-3kg >> RM9 (ni kita kena bungkus sendir barang tu)


Nak tahu rate yang lain, korang boleh call/whatsapp no ni 012-3651934..



Oh ya, lupa nak bagitahu kat mana KTMD ni.. KTMD ni kat Taman Rinting... No. 46 Jalan Sena 9 Taman Rinting, 81750 Pasir Gudang, Johor, Malaysia.

Waktu Operasi:
Isnin - Jumaat >> 9.00pagi - 6.00 petang
Sabtu >> 9.00 pagi - 1.00 tengah hari







Nak tanya tentang Shaklee, korang boleh whatsapp Fai.. Hihihi..




Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

3 comments:

Anonymous said...

Fai , nk tny .. Klu brg besar cmna nk balut ye? Sy nk pos katil baby gna ktmd ni...tp xtw cara balut. .kna buka satu2 ke biar katil sbijik trus blut je? Ke kna ltak dlm kotak?
Mhon pncerahan. ..tq

Fai Nardir said...
This comment has been removed by the author.
Fai Nardir said...

dengan ktmd barang besar pun boleh pos. nak buka satu2 pun boleh, nak buka kaki sahaja dan terus balut pun boleh..

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015