Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Sunday, December 28, 2014

Mentor Shaklee anda di Muar Johor...

Nanny turun padang coaching cucu cicit di Muar, Johor... "nanny"... siapa pula yang dah jadi nanny ni..?? Fai la yang dah jadi nanny... Bukan nanny je, malah Fai dah jadi super grand nanny... Pangkat lebih atas lagi dari moyang, hihihi... Inilah KEUNIKKAN bisnes Shaklee. Muda2 lagi dah ada pangkat super grandnanny. Dalam group Jutawan Shaklee, kami tidak diajar menggunakan perkataan upline >> downline... Tetapi, upline tu dipanggil mak dan downline tu dipanggil anak. Jadi hubungan antara upline dengan downline tu akan jadi lebih mesra macam hubungan mak dengan anak... (>___<)



Jumaat lepas, Fai "turun padang" ke rumah cucu Fai, Kak Fariza di Muar, Johor.. Ni kali kedua Fai ke rumah beliau dan kali ke-3 Fai berjumpa dengan beliau. Hihihi... Sebenarnya ni sesi coaching Kak Fariza dengan "anak" Shaklee beliau, Kak Yana... Fai cuma "monitor" je dan  "suntik" semangat pada mereka... Yang buat Fai sangat kagum adalah semangat dan kesungguhan Kak Yana untuk menuntut ilmu. Pagi tu di Muar hujan. Kak Yana "angkut" ketiga-tiga anak lelaki beliau yang masih tidur ke rumah kak Fariza. Anaknya yang bongsu baru berusia 3 bulan pula tu.. Selepas baringkan ketiga-tiga anak lelaki beliau, kak Yana terus keluarkan buku nota untuk menyalin apa yang patut. Bukan  coaching formal pun, coaching santai je... Sambil tu kami saling berkongsi testimoni. Yang kelakarnya, Fai dengan Kak Yana sampai ternganga dengar Kak Fariza share testimoni collagen beliau.. Dengar sharing dari Kak Fariza, terus Fai rasa nak minum collagen time tu jugakkkk. hehehe... Kak Yana pun ada kisah beliau sendiri, beliau berjaya turunkan berat badan selepas bersalin, dari 90kg ke 70kg dengan Shaklee. Memang Fai macam tak percaya dengan apa yang beliau kongsikan, tetapi itulah kenyataannya... Banyakkkk lagi sebenarnya perkara lain yang kami kongsikan hari tu. Nak cerita semua kat sini sampai esok tak habis. Hihi...



Fai bangga dengan cucu dan cicit Shaklee Fai ni... Mereka berdua mempunyai SEMANGAT dan KESUNGGUHAN yang LUARBIASA untuk berjaya kerana mereka tahu apa yang mereka lakukan >>> mereka ingin bantu tambah income keluarga, ingin bantu orang ramai lebih sihat, cantik dan langsing dengan Shaklee dan mereka ingin bantu anda merealisasikan impian anda dengan Shaklee... DI MANA ADA KEMAHUAN, DI SITU ADA JALAN... Dengan tunjuk ajar dari Mentor yang betul, inshaaAllah kejayaan itu milik anda.



Orang-orang Muar yang ingin mendaftar keahlian Shaklee, sangat dialu-alukan untuk hubungi mereka berdua..

Facebook: Nur Fariza
Contact No: 013 2082 985

Facebook: IlyanaJamil Elman



Dari kiri: IlyanaElman Jamil, Fai Nardir, Nur Fariza








Fai CeritaCinta
Senior Coordinator Feb'15 (5pts)
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015