Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, December 11, 2014

Mentor Shaklee Pilihan Anda

Mereka semua adalah anak cucu Shaklee yang berada di bawah group Fai, Project Millionaire Team.. Mereka adalah mentor hebat yang boleh anda pilih untuk membantu anda mencapai impian dengan Shaklee kerana mereka semua ada RAHSIA untuk membantu anda sama-sama hebat seperti mereka. Mereka dah pun merasa bonus 3-4 angka yang STABIL setiap bulan dengan Shaklee...

Jaminan coaching terbaik akan diberikan kepada anda sekiranya anda berdaftar di bawah mereka.. InshaaAllah...

Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com
No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015