Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, December 25, 2014

Resepi Potato Fritters

Resepi ni Fai dapat dari anak buah Shaklee Fai, Nur Syafiqah. Iqa ni memang suka memasak. Ada je resepi yang beliau kongsikan di facebook dan instagram beliau. Bestnya bisnes Shaklee ni, kami bukan sahaja berkongsi tentang bisnes.. Malah lebih dari itu. Kami saling berkongsi resepi, berkongsi petua, berkongsi tips jaga anak demam... Eh, banyakkk lagi la yang kami saling kongsikan... Hihi... 


Jom tengok macam mana nak buat potato fritters ni...


Ni pula rupa Potato Fritters yang Fai dah buat.. Tapi Fai tak guna kentang yang bulat tu, Fai guna kentang goreng segera sebab kat rumah ni takde sagat. So, kita guna je mana yang ada. Hihi... Kentang tu Fai potong kecil-kecil baru campurkan dalam bancuhan tepung. Goreng garing-garing.. Memang sedappppp... Rangup sebab ada campur tepung jagung.. Adam pun suka. Hihi...
No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015