Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, December 17, 2014

Time freedom... Boleh balik kampung bila-bila masa sahaja. Hihi...

Time freedom dengan Shaklee.. Inilah yang Fai idamkan dulu. Fai bebas nak buat apa sahaja tanpa perlu memikirkan tentang kerja...


Kalau dulu, nak balik kampung kena tunggu weekend. Ataupun kena apply cuti dulu. Kalau cuti dah habis, terpaksalah unpaid leave. Memang tak merasalah nak stay kat kampung lama-lama... Sekarang ni bila-bila masa jer Fai boleh balik kampung. Tak perlu nak apply cuti dulu.. Tak perlu nak semak berapa lagi baki cuti yang ada.. Tak perlu nak fikir tentang unpaid leave.. Syukur alhamdulillah.


Kebetulan hubby ada outstation di Kajang, sementara hubby outstation Fai tinggal kat rumah ibu di Kluang. Dapat la tidur 2 malam di sana. Adam la yang paling happy sekali sebab ramaiiii yang melayan. Main je... Makan pun banyak. Suka betul bila nanny suapkan dia makan.Suka betul adam duduk kat belakang dengan Mummy, Umi dan Nanny

Indahnya WAHM (work at home mom)..... Orang lain pergi kerja, Fai kat kampung jalan-jalan dengan family... Hihi..

Nak tanya tentang supplement Shaklee? Feel free to contact Fai. I'm more than willing to help...


Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015