Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, December 3, 2014

Vitamin awet muda khas untuk anda yang mementingkan kecantikan luaran dan dalaman...

Mengikut kajian saintifik:

Minyak Biji Anggur terbukti amat berkesan untuk membantu MENGATASI masalah KANSER serta amat baik untuk AWET MUDA dan memelihara kecantikan badan jika mengamalkan secara konsisten.


Vitamin E Shaklee ni dah diimproved formula ditambah dengan minyak bji anggur (grape seed extract)... Wahhh best tu.. Dah la tinggi antoksidan, sebiji vitamin e = 400iu.. Memang kesannn AWET MUDA berganda laaa yang kita akan dapat. Wajibbb telan sebiji setiap hari ni. Sebelum ni Fai dah pernah share, body age Fai muda 9 tahun dari usia sebenar. Agak2nya lepas konsisten Vitamin E ni berapa la pula ye body age Fai nanti..?? Hihihi... Bulan Januari atau Februari nant akan ada FREE HEALTH CHECK lagi di JB Branch. Boleh la Fai check bogy age lagi... Hehe...


Korang tak nak ke nampak muda dari usia..???

Fai CeritaCinta
Shaklee ID : 852741
HP & Whatsapp : 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015