Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, January 21, 2015

Testimoni Vivix merawat Kencing Manis

Perkongsian testimoni dari rakan-rakan yang telah pun menggunakan VIVIX untuk merawat KENCING MANIS di kalangan keluarga mereka sendiri.. Alhamdulillah, dengan izin Allah, asbab pengambilan Vivix dengan KONSISTEN... kencing manis mereka semakin beransur pulih...

Vivix inshaaAllah boleh dijadikan sebagai ikhtiar kita untuk merawat penyakit berprofil tinggi seperti kencing manis, stroke, darah tinggi, kanser, penyakit berkaitan darah iaiu ITP (Idiopathic thrombocytopenic purpura) dan juga SLE... dan banyakkk lagi penyakit berprofil tinggi yang lain.. Apa pun kesembuhan itu datangnya daripada Allah...


Fai CeritaCinta
Senior Coordinator Feb'15 (5pts)
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015