Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, April 16, 2015

Khas untuk anda yang mempunyai kesan berlubang di muka.. WAJIB baca..!

Kesan berlubang di muka ni terjadi apabila masalah jerawat yang berulang-ulang. Kita empunya badan ni memang rasa tak selesa bila setiap kali tengok cermin nampak "kesan berlubang" kat muka tu. Seboleh-bolehnya nak tutup kesan tersebut, tak nak bagi orang nampak. Betul tak? Salah satu sebabnya kerana ianya boleh menyebabkan kita rasa rendah diri bila berhadapan dengan orang ramai..







Muka Fai dulu pun jenis kerap berjerawat. Lepas satu, satu akan timbul.. Tapi alhamdulillah jerawat tersebut tak sampai meninggalkan kesan berlubang. 


Fai kongsikan testimoni pengguna Shaklee di mana kesan berlubang di muka beliau semakin beransur pulih dengan pengambilan ESP, Vitamin C dan juga Pencuci Muka Nutriwhite. Semoga dengan perkongsian testimoni ini dapat membantu anda yang sudah lama tercari-cari "penawar" untuk merawat masalah kesan berlubang di muka...



 


Dengan tips pemakanan vitamin yang betul dari Fai, inshaaAllah ianya boleh membantu mengurangkan kesan berlubang di muka anda...






Fai Nardir
SENIOR COORDINATOR APRIL'15 (6 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015