Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, April 28, 2015

Testimoni: Baru sebulan, dah Jatuh Cintaaa dengan Nutriwhite Deep Foaming Cleanser...

Haaa, ni dia testimoni pengguna BARU Nutriwhite Deep Foaming Cleanser. Baru guna SEBULAN dah terussss Jathu Cinta dengan Nutriwhite Deep Foaming Cleanser ni... "memang tak tukar lain dah, rasa muka sangat-sangat bersih then rasa yakin sangat keluar tak pakai apa-apa... Nutriwhite memang TERBAIKlah..."

Selain Nutriwhite Deep Foaming Cleanser, Cik Adik dalam gambar ni juga mengamalkan pengambilan supplement untuk kulit iaitu ESP dan juga Sustained Released Vitamin C..

Nutriwhite Deep Foaming Cleanser: RM126
Sustained Released Vitamin C: RM92.50
ESP (Soy Protein Isolate): RM150


Ooppsss... Janganlah cakap vitamin Shaklee ni mahal. Hihi... Tak mahal, murahhhh je. Jom kita buat kira-kira..

Nutriwhite Deep Foaming Cleanser: RM126
Penggunaan sehingga 14 bulan, sebulan cuma RM9
 
Sustained Released Vitamin C: RM92.50
Sebotol 180 biji, penggunaan untuk 6 bulan atau 3 bulan. Bergantung kepada masalah kulit anda.
Jika 6 bulan - sebulan cuma RM15.40
Jika 3 bulan - sebulan cuma RM30.80

ESP (Soy Protein Isolate): RM150
Penggunaan sebulan

Jadi, anda cuma perlu laburkan sebanyak RM9 + RM15.40 + RM150 = RM174.40 sahaja sebulan untuk kulit yang cantikkk, berseri-seri dan bebas jerawat...Tidak rugi melabur untuk cantik dengan membeli supplemen Shaklee, kerana Shaklee 100% SEMULAJADI, dan sangat SELAMAT untuk kulit. TIADA BAHAN KIMIA.. Kerana Shaklee SATU-SATUnya syarikat makanan tambahan yang mempunyai SAINTISnya yang tersendiri dan SETIAP PRODUKnya DISOKONG oleh 100 KAJIAN SAINTIFIK dan ia telah berada lebih 50 Tahun di pasaran...

Kenapa perlu ragu-ragu lagi..??
Fai Nardir
SENIOR COORDINATOR APRIL'15 (6 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

1 comment:

AnneRaini said...

suka tgk org bersungguh jual shaklee...akak je yg tak..beli utk diri sendiri sudah..hehe

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015