Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Saturday, April 25, 2015

Testimoni Berjaya Hamil dengan Gla Complex Shaklee

Testimoni freshhhh dari "anak" Shaklee Fai.. Alhamdulillah customer beliau berjaya hamil dengan Gla Complex Shaklee. Sukaaa betul beliau bila dapat bantu customernya hamil dengan Shaklee. Semua ini terjadi dengan izin Allah jua. Kita cuma boleh berusaha dan berdoa sehabis baik... Memang priceless bila kita dapat bantu customer, perasaan tu tidak boleh nak diungkap dengan perkataan. Seolah-olah macam kita pula yang baru pertama kali hamil.. Inilah antara salah satu sebab kenapa Fai sukaaa dengan bisnes ni. Bukan soal keuntungan semata-mata, tetapi dapat bantu lebih rami orang hidup lebih sihat dengan Shaklee..


Jom baca screen shot dari beliau ni..






Inginkan tips mudah hamil dengan Gla Complex Shaklee? Jangan segan PM Fai ya :-)






Fai Nardir
SENIOR COORDINATOR APRIL'15 (6points)
I'm more than willint to help
Email: nnurfairuz@gmail.com




No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015