Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, April 16, 2015

Testimoni Cantik dengan ESP Shaklee: Parut jerawat hilang, muka semakin berseri

Memandangkan Raya bakal menjelang tiba, hari ni Fai nak share testimoni cantik dengan ESP. Berkat kerajinan, dan kesabaran beliau.. Hasilnya parut jerawat semakin pudar dan muka nampak lebih berseri-seri berbanding dulu... Alhamdulillah...





Beliau ni adalah sideline Fai. Beliau consume Shaklee untuk jaga penampilan, untuk cantikkk kerana beliau ni sangat obses dengan kecantikan. Alhamdulillah beliau membuat pilihan yang tepat dengan memilih Shaklee, supplemen TERBAIK di dunia. Yang penting Shaklee ni menggunakan 100% bahan SEMULAJADI, jadi takde lah beri "side effect" teruk pada muka. Kena hati-hati ya dengan produk kecantikan ni, sebab kebanyakan produk di pasaran... bila pakai, mulanya memang kita akan nampak kesan besttt.. parut jerawat hilang, tetapi jika menggunakan secara berterusan.. kulit muka akan jadi bermasalah kerana bahan yang digunakan untuk membuat produk tersebut daripada bahan-bahan kimia yang boleh MEROSAKKAN KULIT... ni yang tak nakkk bila kulit semakin teruk.. takuttt.. malah ada juga bahan yang digunakan tu boleh menyebabkan kanser!. hati-hati ye korang...









Fai Nardir
SENIOR COORDINATOR APRIL'15 (6 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015