Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, April 21, 2015

Testimoni Set Enfuselle Shaklee: setanding jenama terkemuka.. Kulitmuka tidak berminyak walaupun tak berbedak...

Testimoni Enfuselle, set penjagaan kulit Shaklee.. Alhamdulillah... Majoriti yang dah mencubanya amat BERPUAS HATI dengan kesan yang mereka terima. Set Enfuselle ini dikatakan setanding dengan jenama terkemuka yang berada di pasaran..


Jom baca apa kata mereka.. Biar gamber berbicara... 

Fai yang baca pun terujaaaa dengan kesan yang mereka alami.. Hihi.. Set Enfuselle ni amat sesuai untuk kulit muka SENSITIF, berjerawat dan BERMINYAK... Yang penting set ini TIADA SIDE EFFECT, kerana Shaklee adalah 100% SEMULAJADI, SELAMAT dan BERKESAN. Jangan risau... (>_____<)
Ingin bertanya tentang masalah lain? Feel free to ask...


Fai Nardir 
SENIOR COORDINATOR APRIL'15 (9 points)
I'm more than willing to help
Email: nnurfairuz@gmail.comNo comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015