Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, May 25, 2015

Adam Hussin "imam muda" ibu papa...

Sekejap je dah bujang anak ibu ni.. Dah setahun 10 bulan... Lagi 2 bulan lengkaplah tempoh penyusuan susu ibu untuk Adam. Semoga Adam Hussin membesar menjadi anak yang paham agama Islam dan membesar menjadi anak soleh yang boleh bahagiakan ibu papa dunia akhirat.



Sekarang ni bila Adam nampak je ibu dengan papa nak makan vitamin, cepat je dia datang nak suapkan vitamin kat mulut ibu dengan papa. Hihi.. Ada satu benda kena sorokkan dari Adam, dia pantang nampak NUTRIFERON. Memang dia sukaaa sangat-sangat. Boleh habis satu sachet tu dia makan sorang. MEALSHAKE dah jadi minuman feveret Adam, setiap pagi mesti request ibu nak mealshake...


Makin cerdik sekarang, ada je yang nak dibualkannya. Tahu minta maaf bila dah buat salah. Cepat je dia datang salam dan cium ibu bila dia ada buat benda yang ibu tak suka. Alahai anak... Nakal pun tetap menjadi penyejuk hati ibu papa...





Fai Nardir
KEY COORDINATOR MEI'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

1 comment:

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

diam tak diam dah besar dah anak fai ye..masuk dua tahun dah.semoga terus membesar jadik bdk bijak n soleh ye adam..=)

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015