Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, July 23, 2015

Bekas Kuih Raya "recycle"

Sekejap je dah seminggu kita beraya kan..?? Entri hari ini masih lagi berkisar tentang raya... Korang jangan terkejut jika beraya di rumah Fai, korang dihidangkan dengan bekas-bekas "terpakai" ini.. Hihi.. Tahun ni beraya guna bekas recycle je. Luar je nampak MEALSHAKE, PERFORMANCE DRINK, CINCH dengan ESP. Tapi dalamnya semua berisi kerepek. Senang sebab bekas ni tahan lasak. Kalau budak-budak datang beraya, diorang baling macam mana pun bekas tu tetap mantain cun. Cuma isi dalamnya je lah yang "hancur" sedikit. Hihihi... Fai label siap-siap atas penutup tu, senang oarang yang nak makan dah tahu apa isi dalamnya... (>___<)








Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

1 comment:

aizamia3 said...

Senang.. jimat.. biarlah orang nak kata apa.. yang penting isi dalamnya sedap.. ;)

psstt: dkt Muar je.. x jauh.. tapi kalau part pulut periuk kera tu dkt rumah family Melaka.. cuma tahun ni akak tak dpt bwk balik PJ.. jadi takdelah dalam list open house..

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015