Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Sunday, July 26, 2015

Resepi Maruku Ketam Paling Simple

Hari tu beli filamen ketam kat tesco. Biasanya Fai akan goreng je filamen ketam tu, untuk makan sambil tengok tv. Boring pula asyik makan macam tu je. Hihi.. Teringat ibu pernah buat maruku ketam ni. Memang simple sangat. Senang je..

Rendam filamen ketam tu sampai lembut. Lepas tu carik halus-halus. Panaskan minyak, goreng sampai garing. Memang filamen ketam tu akan GARING macam maruku. Sedapppp... Sekali ngadap je habissss. Hihi..
Ada yang campur sedikit dengan serbuk kari dan daun kari. Katanya lagi sedap. Lain kali boleh la Fai cuba resepi ni pula...


FAI NARDIR 
SID SHAKLEE PASIR GUDANG, JB
I'm more than willing to help
Email: nnurfairuz@gmail.com
Hp: 019-7428120

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015