Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Sunday, August 9, 2015

Recharged Time..!!!

Semalam Fai terima kunjungan dari anak Shaklee, Hana Syed. Dah banyak kali terpaksa postpone tarikh nak berdating, akhirnya dapat juga set date dengan beliau. Hihi.. Fai palinggg suka berdating dengan anak-anak buah, sebab macam-macam benda yang boleh dikongsikan. Boleh bertukar-tukar idea. Study tentang REWARD BONANZA Shaklee untuk bulan Ogos ni. Memang bestttt lah... Kalau Fai tak berdating dengan beliau semalam, banyakkk kisah bestttt yang Fai tak tahu. Sejam rasa sekejappp sangat. Hihi..Rumah Fai sentiasa terbuka luasss untuk anak cucu yang nak RECHARGED. Tak terhad untuk Hari Raya je, ANYTIME koranggg boleh datang. Ada rezeki dapat la makan sedap-sedap. Hihihi...


FAI NARDIR
YOUR TRUSTED SID 
I'm more than willing to help

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015