Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, November 24, 2015

CARA MUDAH UNTUK DAPATKAN KULIT MUKA YANG CANTIK BERSERI

Mudah je caranya, cuma perlu KONSISTEN dengan Vitamin C Shaklee.

Korang tau tak, Vitamin C Shaklee ni yang TERBAIK DI PASARAN kerana ia SATU-SATUNYA Vitamin C yang bersifat SUSTAINED RELEASE.. 
.
Bermaksud ianya dilepaskan perlahan-lahan supaya vitamin c tidak larut begitu sahaja dan tubuh badan kita sentiasa mendapat bekalan vitamin c.... 
.
.
Antara kesan yang boleh dilihat selepas KONSISTEN dengan Vitamin C Shaklee:

❤️kulit bertambah CERAH
❤️kulit semakin BERSERI-SERI
❤️parut jerawat semakin PUDAR
❤️kecutkan JERAWAT dengan CEPAT
❤️masalah kerap keluar jerawat dapat diatasi
.
.
Besttt kan?
.
Fai sendiri dah consume vitamin C Shaklee ni hampir 4 tahun secara konsisten dan sangat berpuas hati dengan perbezaanya. Jerawat jarang muncul, kalau ada pun sekejap je hilang..
.
Korang yang nak rasa perubahan seperti di atas, jangan segan silu hubungi Fai ok? Fai akan berkongsi tips2 untuk dapat kulit yang CANTIK :-)Pakar Kecantikan Anda;
FAI NARDIR 

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015