Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, November 13, 2015

Sarapan berkhasiat, Sirap VIVIX Shaklee...

Korang dah sarapan? 
Pagi ni Adam sarapan SIRAP VIVIX dengan karipap.. Hihi...

Sejak nak wean off kan Adam ni, setiap hari memang Fai akan buatkan dia air sirap. Sirap tu takde rasa pun. Warna merah tu sebagai syarat je. Tak elok budak-budak bagi minum manis-manis, nanti boleh jadi hyper. Nak jadikan sirap tu berkhaisat, Fai tambah setitik Vivix. Takpe setakat nak bagi si kecik ni setitik Vivix je. Hehehe... Sekurang-kurangnya dia dapat lah khasiat dari Vivix tu...Nak order supplement terbaik Shaklee contact ibu Adam ye (>____<)Fai Nardir
I'm more than willing to help

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015