Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, December 22, 2015

Doa Menyembuhkan Jerawat

Assalamualaikum... Pagi ni dapat bersiaran awal, sebab Adam masih tidur lagi. Hihihi... Fai tertarik dengan doa ini, iaitu doa menyembuhkan jerawat. Kita dah cuba ikhtiar makan makan supplement, pakai prduk tu, pakai produk ni... Tapi kuasa penyembuhan itu pada tanganNya... Tak salah kalau kita berdoa minta padaNya agar disembuhkan masalah jerawat di muka kita.


Ringkas je doa ni, kalau dibaca setiap hari sekejap je dah boleh hafal (>___<)I'm more than willing to help,,
Fai Nardir
Hp: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com

1 comment:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Bagus doa tu Fai..
Boleh diamalkan oleh muka yg mudah naik jerawat..
Akak ni muka jenis kering.. tak adalah jerawat..
Jadi kena selalu pakai pelembab.. kalau tidak kering sangat..

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015