Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, December 21, 2015

Bacaan gula pesakit KENCING MANIS menurun selepas sebulan konsisten Vivix

Alhamdulillah, syukur Ya Allah... Sesungguhnya hadiah sebuah kesihatan lebih bermakna untuk kedua ibu bapa kita. Jom tengok sendiri penurunan bacaan gula customer yang hadiahkan Vivix untuk kedua ibu bapa mereka yang mempunyai masalah KENCING MANIS. Selepas KONSISTEN dengan Vivix selama lebih kurang sebulan, bacaan gula dari 14.2 menurun sehingga 8.1... Alhamdulillah Ya Allah...


Vivix ni BUKAN hanya untuk merawat masalah kencing manis je tau... Tapi banyakkkkk lagi manfaatnya..

Khasiat Vivix untuk kulit muka:

🌷 Membantu untuk CERAHKAN KULIT
🌷 Membantu TEGANGKAN KULIT & ATASI KULIT MENGGELEBEH
🌷 Membantu PUDARKAN JERAWAT
🌷 Membantu ATASI KULIT KUSAM


Khasiat Vivix untuk masalah kesihatan lain:

🌷 Membantu atasi masalah DARAH TINGGI
🌷 Membantu mereka yang alami masalah KESUBURAN dan SUKAR DAPAT ZURIAT
🌷 Membantu MELAMBATKAN PENUAAN
🌷 Membantu mereka yang nak DIET
🌷 Mencegah MENCEGAH KANSER
🌷 Membantu merawat STROKE
Pendek kata, Vivix ni fungsi dia ALL IN ONE.. Untuk KECANTIKAN dan juga KESIHATAN..
Bulan ni ada promosi Vivix tau. Sangat rugi untuk anda yang tak grab VIVIX yang besttt ni...Hubungi Fai untuk mengetahui lebih lanjut apa yang Vivix boleh lakukan untuk manfaat kesihatan anda... I'm more than willing to help,

FAI NARDIR
Email: nnurfairuz@gmail.com


No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015