Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, December 4, 2015

Promosi December 2015: Produk feveret ramaiii, Shaklee Collagen Powder...

Promosi December 2015: Produk feveret ramaiii, Shaklee Collagen Powder... Sesiapa yang berminat nak dapatkan produk FAVERET RAMAI ni sila lah berbuat demikian ya. Bulan ni harga jatuh menjunammm, siap boleh borong 2 kotak terusss. 


Sementara stok masih ada nih.. Karang dah habis melepas la gigit jari (>____<)Sedikit info untuk anda, Shaklee Collagen Powder ini TERBAIK untuk
❤️ mencerahkan kulit
❤️ memudarkan parut
❤️ memudarkan jeragat
❤️ menggebukan serta melicinkan kulit
❤️ menegangkan kulit serta aset aset wanita


Pastikan kolagen yang korang makan/gunakan itu dari sumber yang halal. Pilihan Fai semestinya SHAKLEE COLLAGEN POWDER yang dijamin HALAL (>___<)Keistimewaan Shaklee Collagen Powder

Mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Shaklee RSS (red snapper scale @ sisik ikan merah) terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas penggunaan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara menyeluruh.

Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

 


Testimoni Shaklee Collagen PowderNampak perubahan ketara pada kulit muka beliau selepas 2 kotak penggunaan Shaklee Collagen Powder
Kesan parut jeragat yang bertahun-tahun semakin pudar selepas 3 kotak penggunaan Shaklee Collagen Powder
Korang yang tercari-cari supplement Collagen terbaik, wajibbb dapatkan Shaklee Collagen Powder ni. InshaaAllah korang takkan menyesal...
I'm more than willing to help;

Fai Nardir 
Shaklee Pasir Gudang
Contact No: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015