Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, March 11, 2016

7 perkara "ajaib" tentang protein ESP Shaklee

Apa dia 7 perkara "ajaib" tentang protein ESP Shaklee..?? Fai yakin mesti ramaiiiii lagi yang tak tahu tentang ESP ni kan..?? Secara amnya ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya. 


Apa dia 7 perkara "ajaib" tentang protein ESP Shaklee..?? 


1. MENAKJUBKAN  satu hidangan ESP bersamaan 2x ganda daging, 4x ganda telur dan 12x ganda susu.

2. Apa yang MENARIK, satu tong ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. Nak proses sendiri 30kg soya mestilah kita tak mampu. Beli ESP lagi mudah, murah, jimat masa dan tenaga dan pasti berkesan.

3. ESP bukan produk BARU. Ianya telah berada dipasaran sejak tahun 1961.. Lebih kurang 55 tahun di pasaran. Hebat ke hebat..?? 😊

4. ESP SATU-SATUNYA produk protin dalam pasaran yang meyediakan 9 asid amino perlu yang tidak dapat di hasilkan oleh badan.

5. ESP DIJAMIN oleh IPP (Identify Preserved Program) dimana IPP memantau kacang soya bebas daripada perubahan genetik.

6. ESP BERBEZA dengan protin lain kerana kacang soya yang digunakan adalah non GMO 

7. ESP beli 6 PERCUMA 1 hanya ditawarkan setahun sekali sahaja.FAI NARDIR
KEY COORDINATOR JUN'16
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015