Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, March 22, 2016

Bagaimana protein soya membantu dalam ketegangan dan kecantikan kulit muka?

Bagaimana protein soya membantu dalam ketegangan dan kecantikan kulit muka? Kenapa majoriti customer yang konsisten ambil protein soya ESP akan bagi feedback kulit muka semakin anjal, semakin gebuuss & flawless... 

Meh baca ni..

Soy increases the elasticity and thickness of your skin, as it stimulates collagen and helps slow the early onset of wrinkles. Soy prevents the sagging of your skin by inhibiting enzymes that wear down the proteins necessary to maintain healthy skin structure.


Soya meningkatkan keanjalan dan ketebalan kulit anda, ia  merangsang pembentukan kolagen dan membantu melambatkan permulaan awal kedutan. Soya menghalang kulit daripada menjadi kendur dengan menghalang enzim yang boleh mengurangkan protein yang diperlukan untuk mengekalkan struktur kulit yang sihat.Jadi tak hairanlah sesiapa yang konsisten ambil protein soya ESP ni akan mengalami keanjalan kulit muka, lebih gebuuu,  flawless dan awet mudaaa sebab protein ni MERANGSANG PEMBENTUKAN KOLAGEN dan membantu MELAMBATKAN PROSES KEDUTAN.. 


Tak percaya.. Meh tengok gambar ni..FAI NARDIR
KEY COORDINATOR JUN'16
Email: nnurfairuz@gmail.com

1 comment:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015