Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, March 16, 2016

Bisnes untuk Suri Rumah

Alhamdulillah pagi semalam diberikan kesempatan untuk menghadiri kelas di Shaklee JB Branch. Kelas ni bukan formal pun, lebih kepada brainstorming... Refreshhh balik apa yang kita perlu buat untuk CYCLE BARU Shaklee 2016/2017 ni. InshaaAllah cycle baru kali ini lebih HEBAT lagi daripada sebelum ni...

"Live up your dreams. Or you'll end up living someone else's."





Bisnes Shaklee memang untuk para ibu & anak-anak! Tengoklah tu, si ibu sibuk mendengar talk. Anak-anak main sesama sendiri. Bisnes Shaklee ni sangat sesuai untuk SURI RUMAH yang nakkan INCOME.



Tidak perlukan modal. Cuma RM70 untuk mendaftar keahlian.. 

Tak perlu risau nak tinggalkan anak-anak dirumah.. 

Tak perlu keluar meeting dan balik hingga lewat malam..

Tak perlu keluar rumah untuk "menjual". Cuma gunakan produk Shaklee, kemudian kongsikan dengan orang ramai..

Tak perlu risau anak dan suami terabai kerana bisnes ini boleh dilakukan dari rumah sahaja dengan syarat anda mempunyai smartphone, laptop dan line internet..




Macam mana nak bermula..??

InshaaAllah Fai akan bantu anda langkah seterusnya. Fai akan guide anda satu persatu apa yang anda perlu buat. Kerana Fai sendiri dah pun bergelar Suri Rumah sepenuh masa dengan Shaklee sejak dari tahun 2012.. Siapa yang tak nak sambil jaga anak di rumah, ada income boleh bantu suami. Betul ke betul..??







FAI NARDIR
KEY COORDINATOR JUN'16
Email: nnurfairuz@gmail.com





1 comment:

babYpose said...

Semuanya dengan online ye, register pun dan taklimat pun ke..tapi kadang keluar pun best juga kan..

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015