Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Saturday, March 19, 2016

Sesi Latihan PERCUMA untuk ahli baru

Sesi Latihan PERCUMA untuk ahli baru... Best ke best..?? Hihihi... Walaupun latihan ini adalah Latihan Pengedar Baru, tapi Fai sempat juga luangkan masa ke sini. Refreshhh balik apa yang dah belajar dulu. Sekarang ni siapa yang baru mendaftar ahli, memang untung. Pihak syarikat dah pun sediakan sesi latihan khas untuk pengedar baru. Dalam sesi latihan itu akan diajar bagaimana kita nak bermula dengan Shaklee, tentang latar belakang syarikat dan juga serba sedikit tentang produk. Dulu masa zaman Fai, nak ke NDT (latihan pengedar baru) ni kena bayar tau, RM40.. Sekarang ni boleh pergi secara PERCUMA je... Memang berbaloi-baloi...

Kenapa Shaklee mengadakan sesi Latihan Pengedar Baru ni..?? Tujuannya bila kita dah mendaftar, takde lah kita tergapai-gapai tak tahu nak buat apa kan. Biasanya untuk ahli baru yang betul-betul serius berbisnes, Fai akan bawa mereka bersama-sama ke sesi latihan pengedar baru ni. Dan selepas itu Fai pula yang akan ajar dan pantau ahli baru tadi untuk dia DUPLICATE semula apa yang Fai dah buat...






Macam biasalah, Adam setia menjadi bodyguard ibu. Hihihi... Hari ni adam sangat behave, main dengan auntie Fiona, main dengan atok "guard"... Esok ibu upah mandi kolam ye... 😊😊😊




Entah apa agaknya yang dibualkan tu... Hihihi...







FAI NARDIR
KEY COORDINATOR JUN'16

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015