Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, March 3, 2016

Waktu Operasi Pejabat Poslaju Pasir Gudang

Khas untuk anda yang ingin mengetahui bila waktu operasi pejabat poslaju Pasir Gudang. Yelah, sejak Johor dah bertukar waktu cuti ni, masih ada yang keliru bila waktu sebenar poslaju Pasir Gudang ni beroperasi. Nah, ini dia khas untuk korang... Hihi..

Walaupun Johor cuti pada setiap hari Jumaat dan Sabtu, TETAPI Poslaju Pasir Gudang beroperasi SETIAP HARI kecuali Sabtu Minggu Pertama setiap bulan dan cuti awam.


Alamat: 

POSLAJU PASIR GUDANG            
No 12, Pusat Perdagangan Jalan Bandar       
81700 Pasir Gudang 

Emel: poslajupgu@pos.com
Tel  : 07-2561992
(gambar ihsan Google)


Waktu Operasi: 
Ahad - Khamis  (8.15pagi - 6.00 petang)              
Jumaat - Sabtu (9.00pagi - 5.00 petang)                    
Ditutup pada Sabtu Pertama setiap bulan dan Cuti Umum. Besttt la macam ni, bermakna Fai boleh pos vitamin SETIAP HARI.. Cepatlah vitamin boleh sampai depan pintu rumah korang nanti. Hihi...


FAI NARDIR 
KEY COORDINATOR JUN'16 
Email: nnurfairuz@gmail.com
                       

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015