Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, May 12, 2016

Rahsia keintiman suami isteri...

Alfalfa ni selain daripada boleh merawat keputihan ia juga mengandungi phytoestrogens yang menyebabkan ia mampu berfungsi seperti Kacip Fatimah, dan seterusnya membantu dalam menghangatkan kembali hubungan” suami isteri (enhance libido) seperti malam pertama..

Malah, ada juga yang mengaitkannya dengan membantu dalam pembesaran payudara...


Meh baca sikit bagaimana Alfalfa Complex membantu hubungan keintiman suami isteri :
.
❤️ Mengandungi phytoestrogens yang menyebabkan ia mempunyai khasiat seperti kacip fatimah untuk merapatkan bahagian intim wanita.
❤️ Membantu meningkatkan libido.
❤️ Meningkatkan keinginan untuk bersama.
❤️ Membantu mengurangkan masalah keputihan.
❤️ Merawat masalah kekeringan vagina.


Dah faham kan..?? 

Nak terang lebih lanjut rasanya tak perlu kot. Sendiri boleh paham kan... Hihi... Fai segan sebenarnya nak bagitahu pasal benda ni. Tapi tetap nak bagitahu jugak untuk kebahagiaan rumah tangga kita bersama...dan Fai still nak share juga testimoni-testimoni 18sx ni.. Niat Fai untuk membantu...

Daripada korang ambil ubat yang konon boleh bagi kesan serta merta. Tapi side effectnya kita tak tahu... Kebanyakan produk yang beri kesan serta merta ni mengandungi bahan kimia yang tidak dibenarkan dan boleh megakibatkan kegagalan organ dalam badan. Ngeriiii tau...

Lebih baik korang ambil Alfalfa Shaklee ni. Memang dah TERRJAMIN KUALITI dan KEBERKESANANNYA... Ni bukan saja-saja cakap tau, tapi Shaklee ada KAJIAN SAINTIFIKNYA terhadap Alfalfa ni, bukan sebarangan produk. 



Semoga perkongsian TESTIMONI ini bermanfaat untuk korang...





















 



Testimoni-testimoni kat atas ini adalah KISAH BENAR, bukan rekaan. Yang dah cuba Alfalfa, memang akui keberkesanannya. Nak tahu sejauh mana keberkesanan Alfalfa ni... kenalah cuba. Hihihi...




Bukan setakat ini je tau.. Malah alfalfa juga banyakkk lagi khasial lain...


Apa khasiat-khasiat Alfalfa? 

Melegakan sakit sendi dan sakit belakang.
Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
Mengurangkan symptom PMS (untuk wanita).
Merawat arthritis Membantu mengatasi masalah allergi dan eczema (jika bayi eczema, ibu boleh amalkan Alfalfa & khasiatnya bayi dapat melalui susu ibu).
Mengatasi masalah asthma.
Mencuci usus untuk tujuan membuang toksin (detox).
Mencuci buah pinggang & merawat kencing kotor.
Meneutralkan asid dalam badan.
Merawat masalah keputihan (untuk wanita).
Sebagai kacip fatimah bertindak sebagai ‘perapat’ untuk mengembalikan hubungan hangat suami isteri (untuk wanita).
Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
Melancarkan system penghadaman & pencernaan.
Meningkatkan stamina para suami.
Sebagai pelawas & mengatasi masalah sembelit.
Membuang angin dalam badan.
Paling terkenal adalah sebagai milk-booster membantu ibu lancarkan penyusuan & tambah susu badan.


Sebab itulah Alfalfa ni dikatakan Raja Segala Tumbuhan. Setiap ciptaan Allah itu memang ada fungsi masing-masing kan. Dan Alfalfa ini Allah ciptakan sebagai tumbuhan yang tersangat banyak khasiatnya agar dapat dimanfaatkan oleh kita semua.





Sharing is caring..
Caring is loving..



Fai Nardir
Email: nnurfairuz@gmail.com

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015