Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, June 8, 2016

Khas untuk ibu-ibu yang sedang melatih anak berpuasa.. Anda wajibbb baca ini..!!!

Pejam celik pejam celik, hari ni dah pun hari ketiga kita berpuasa. Sekejap je kan... Hari ni Fai nak share testimoni. Testimoni ini khas untuk ibu-ibu yang sedang melatih anak berpuasa. Anda wajibbb baca ini tau. InshaaAllah lepas ni takde dah pening kepala nak sediakan menu sahur untuk anak-anak anda... Dan yang paling penting, tak risau si anak akan bertanya "ibu, boleh tak saya buka puasa sekarang.." Hihihi... 

Semoga perkongsian ini membantu ya...



Day 2 Ramadhan..

Ummie just sahur ESP + kurma 7 biji.

Khadeejah makan nasik sikit + Mealshake + kurma 3 biji.
(makan pun sambil ngantuk2)

Semalam nampak Ejah aktif sangat.
 
Dia ikut abie dia pergi beli barang dan pos.

Tanya dia "Ejah OK?"

"OK!" jawap sambil terlompat2 gelak2.


Ummie yang risau takut Ejah tak tahan.


So far Ejah ambil Mealshake masa sahur nampak dia lebih cergas dan tak  melepek ngantuk la lesu la hapa..
Siera sarankan ibu-ibu yang tengah train anak untk puasa boleh bekalkan mealshake ni ye.
Sumber protien yang bagus untuk beri rasa kenyang yang lama.
Selain tu dalam mealshake ni ada multivitamin lengkap untuk anak kita.

Jadi puasa anak adalah puasa yang MENYIHATKAN.

**Ibu menyusu dan mengandung yang ingin puasa dalam keadaan yang CERGAS, silalah ambil ESP ye.
Anda akan rasa perbezaannya


credit










Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:



Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


2 comments:

Azura Aziz said...

salam fai.. tq singgah dan komen di blog kak Alycia ;)

Qhaifa Nur said...

ada suplemen yg bantu beri tenaga, kita pun tak risau kan

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015