Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, August 18, 2016

Suri Rumah bukan duduk tengok tv goyang kaki je tau...

Salah satu sebab Fai nak BEKERJA DARI RUMAH adalah kerana ANAK..Fai nak jadi yang PERTAMA tahu tentang perkembangan anak².. Bila diorang pandai meniarap, bila diorang pandai duduk... Fai sendiri yang nak supakan diorang makan...  Banyak lagi lah.. Hihi...

Alhamdulillah Allah permudahkan... 






Sebenarnya ibu teruja tengok Muhammad dah pandai meniarap... Hihihi.. Sebelum ni, ibu kena tolong tolakkan badan dia bila dia nak meniarap. Pagi tadi, tengah sediakan sarapan... Tengok Muhammad dah meniarap sendiri.. Hehehe... Samalah macam abang Adam juga, meniarap masa 4 bulan..

Berbalik kepada cerita tadi ->> suri rumah... Bila dah duduk rumah ni, bukannya kita ni duduk tengok tv goyang kaki je. Kerja NON STOP tau, dari celik mata sampai nak tido balik. Kalau ikutkan penattt, memang penattt. Tapi sebab Fai yang pilih jalan ni, So, Fai kenalah redha... Hihi..

Memang nampak besttt je WAHM (work at home mom).. Setiap masa boleh update Fb, setiap hari ada masa untuk update blog, setiap hari boleh pergi branch... Boleh pi post vitamin...
.
Tapiiiii..........

Yang korang tak nampak, BEHIND THE SCENE di setiap kejadian..

Memang nampak Fai selalu update Fb, tapi Behind The Scenenya.. Sambil menaip, tangan menghenjut buai.. Kadang sambil menaip, sambil susukan si kecik..

Nampak Fai ada masa je kan untuk UPDATE BLOG.. Tapi Behind The Scenenya, sambil ibu menaip entri blog.. Abang Adam memanjat belakang ibu.. Hihi..


sebelum ambil gambar untuk post di FB

Gambar yg dipost di FB (>___<)

Belum cerita bab pi Shaklee dengan Poslaju.. Kadang² korang nampak Fai upload gambar kat poslaju. Tapi Behind The Scenenya, nak sampaikan Shaklee dengan Poslaju tu perjalanan boleh sampai dua jam tau. Mana nak melayan si Muhammad yang nagis nak menyusu, mana nak melayan si abang yang mengantuk nak tido... Kalau ikutkan memang serikkk...


Tapiii disebabkan Shaklee ni PASSION Fai.. Redahhh je la semua tu...


Masa Fai tengah menaip entri blog ni pun, korang tak tahu Behind The Scene disebaliknya... Hihihi... Nak cerita Behind The Scene setiap kejadian memang tak habisss.. Biarlah ianya jadi kenangan manisss buat Fai dengan dua hero kecik ni.. 
😊😊😊



Ya Allah, permudahkan urusan seharianku dan permudahkanlah juga setiap urusan anak cucu cicit PMT yang masih tegar berkongsi tentang kebaikan Shaklee..
Aamiiiiiinnn...







Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi: 

Fai Nardir 
Hp: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com


Wednesday, August 17, 2016

15 sebab anda perlu dapatkan Ostematrix/Kalsium Shaklee sekarang...!!

Ostematrix Shaklee ni bukan sekadar kalsium kerana Ostematrix Shaklee mengandungi Vitamin D dan Magnesium untuk memastikan kesemuanya dapat DISERAP DENGAN SEMPURNA ke dalam tulang.. Ini sangat penting kerana supplement kalsium yang tidak mengandungi Vitamin D dan Magnesium akan menyebabkan kalsium berlebihan dalam badan dan akhirnya mengakibatkan BATU KARANG... 



Vitamin dan mineral yang terkandung di dalam Ostematrix



Jom kita tengok 15 sebab lain kenapa anda perlu dapatkan Ostematrix/Kalsium Shaklee sekarang... (>___<)


1. Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang kuat.

2. Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh).

3. Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas.

4. MERINGANKAN STRESS.

5. Menstabilkan tekanan darah.

6. Membantu dalam masalah GASTRIK.

7. Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf dan merehatkan otot sewaktu kontraksi.

8. Mengurangkan risiko preeklampsia.

9. Membantu MENGURANGKAN SAKIT BELAKANG.

10. Membantu mengurangkan kebas dan sesemut.

11. Membantu MELEGAKAN SEMBELIT.

12. Membantu dalam masalah tumit kaki pecah-pecah.

13. MELEGAKAN SAKIT SENDI.

14. Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung.

15. Membantu mengatasi MIGRAIN.





Jom Fai belanja testimoni Ostematrix pula... (>___<)















Korang wajibbb cuba Ostematrix ni..
Memang tak rugi..


Ostematrix ni antara supplement Shaklee yang bagi kesan cepattt tau...
Telan 4 biji sebelum tido, inshaaAllah esok pagi dah boleh rasa kesannya..

.

"Nak cuba, tapi takuttt mahal la..."

Ehh, tak la.. Ostematrix ni cuma RM61 sebotol...

Nak lagi murahhh, beli 2 botol..
Diskaun 5%.. 😊




Ramaiii dah rasa Shaklee Effect kesan daripada Ostematrix ni...

Anda bila lagi..??

A







Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:

Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


Monday, August 15, 2016

4 sebab pil kalsium Shaklee sangat besttt...

Ostematrix ni dah lamaaa takde promosi. Hampir 2 tahun rasanya. Promosi kali ni, memang berebut-rebut lah customer. Majoriti beli 2-3 botol terus... Sebotol untuk sebulan. 2 botol untuk stock 2 bulan. Lagipun tak rugi sebab expired date 2017... Lamaa lagi.. Hihi... 4 sebab kenapa Ostematrix/pil kalsium Shaklee ni sangat besttt...

1. Legakan sakit badan
2. Sakit tumit hilang
3. Melawaskan
4. Tidur lena





Siapa lagi yang sesuai ambil Ostematrix/pil kalsium Shaklee..??


1. IBU HAMIL - penting untuk menyokong tumbesaran tulang bayi dalam kandungan.

2. Mengatasi masalah KAKI CRAMP (simpul biawak)

3. Mengelakkan kesakitan gigi semasa hamil.

4. Membantu mengatasi masalah SEMBELIT ketika hamil dan di dalam pantang.

5. Membantu dalam penghasilan susu ketika si ibu yang masih menyusu datang period (susu lazimnya akan merundum ketika period).

6. Mereka yang allergy pengambilan bahan-bahan tenusu seperti susu.

7. Mereka yang selalu mengalami sakit-sakit kaki, sakit-sakit sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk-sejuk badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk-cucuk dengan jarum.

8. Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar bangun awal dari tidur,

9. Sakit kepala yang teruk berhari-hari.

10. Mereka yang mempunyai rekahan di tumit kaki.

11. Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan,,,




Meh Fai belanja satu Testimoni Ostematrix..






Memang laku kerasss Ostematrix ni. Semua pakat beli 2-3 botol terus.. Fai sendiri dah standby satu set untuk stock Fai dengan husband.. Hihi...


Yang penat kerja.. Sakit-sakit badan.. Sakit tumit sebab banyak berdiri.. Sebelum tidur telan 4 biji Ostematrix. Esok pagi bangun tidur hilang semua sakit-sakit badan. Rasa segarrr je. Ringan badan.. InshaaAllah...



Yang belum cuba, wajibbb cuba..

Yang dah cuba, pastiii jatuh cintaaa..



Pm Fai untuk harga promosi kasih sayang Ostematrix 😍

Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com



Thursday, August 11, 2016

Ostematrix bukan sekadar kalsium..!!

Pil kalsium Shaklee ni namanya Ostematrix. Tapiii ianya bukan kalsium semata-mata. Ostematrix Shaklee mengandungi MAGNESIUM. Kerana inilah ianya TIDAK SAMA dengan pil kalsium yang berada di pasaran..


 


Kalau korang nak tahu, magnesium ni ION POSITIF NO.2 TERPENTING DALAM BADAN... 

Fungsi magnesium dalam Ostematrix ni :

1. Menggalakkan komposisi tulang dan rawan.
2. Menggalakkan enzim tubuh untuk menghasilkan tenaga.
3. Membantu dalam pengecutan saraf dan otot.
4. Menstabilkan denyutan jantung.
5. Memudahkan rembesan keluar sisa, dari perut dan usus.

.

Sebabbb tu lah sesiapa yang ambil  Ostematrix ni sebelum tidur akan dapat kesannn seperti di bawah : 

1. TIDUR LENA : sebab denyutan jantung stabil... Pengecutan saraf dan otot stabil..

2. Bila BANGUN pagi RASA SEGAR : sebab Ostematrix ni membantu enzim tubuh untuk menghasilkan tenaga..

3. MELAWASKAN : sebab Magnesium dalam Ostematrix memudahkan pengeluaran sisa dari perut dan usus..
.

Malam tadi sebelum tido, Fai telan 5 biji Ostematrix.. Extra sebiji daripasa biasa. Seharian melayan karenah Muhammad nak tukar bulan, sampai sakit-sakit badan dibuatnya. Sabarrr je lah ibunya... Hihi.. Bangun pagi memang segar, macam magic.. hilang sakit-sakit badan. Yang Fai perasan, pagi tadi pembuangan SANGAT LAWAS..!! Rasa semua sisa² yang tak diperlukan dah pun habisss dikeluarkan dari badan... Rasa ringan je perut ni. 

.

Korang wajibbb cuba Ostematrix ni..
Memang tak rugi..
Telan 4 biji sebelum tido, inshaaAllah esok pagi dah boleh rasa kesannya..



 

"Nak cuba, tapi takuttt mahal la..."

Ehh, tak la.. Ostematrix ni cuma RM61 sebotol...

Nak lagi murahhh, beli 2 botol..
Diskaun 5%.. 😊




Fai Nardir

Tuesday, August 9, 2016

Promosi Ogos 2016.. Ostematrix bukan sekadar kalsium..

Maaf lambat Fai update promosi Ogos.. Bagi yang masih belum tahu, bulan ni promosi OSTEMATRIX Shaklee. Kalsium yang bukan sebarang kalsium...


 
PROMOSI OGOS.. OSTEMATRIX beli 6 Percuma 1..
Tak rugiii pun beli satu set ni.. Percayalah...



Semalam baru je buka batch 3 Ostematrix Buy 6 Free 1..

Hari ni dah masuk batch 4..

Memang laku kerasss Ostematrix ni..

Semua pakat beli 2-3 botol terus..

Tidur malam lena, takde dah terjaga tengah malam.. 
Tiba masa, alarm bunyi.. terus je bangun.. Rasa segarrr pula tu.,

Ibu menyusu yg ambil Ostematrix ni pula, walaupun kerap terjaga tengah malam... tetapi bangun pagi tetap rasa SEGARRR..

Yang penat kerja.. Sakit-sakit badan.. Sakit tumit sebab banyak berdiri.. Sebelum tidur telan 4 biji Ostematrix. Esok pagi bangun tidur, hilang semua sakit-sakit badan. Rasa segarrr je. Ringan badan.. InshaaAllah...




 


Yang belum cuba, wajibbb cuba..

Yang dah cuba, pastiii jatuh cintaaa..

.

Pm Fai untuk harga promosi kasih sayang Ostematrix 😍

.

Fai Nardir
“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015