Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, August 15, 2016

4 sebab pil kalsium Shaklee sangat besttt...

Ostematrix ni dah lamaaa takde promosi. Hampir 2 tahun rasanya. Promosi kali ni, memang berebut-rebut lah customer. Majoriti beli 2-3 botol terus... Sebotol untuk sebulan. 2 botol untuk stock 2 bulan. Lagipun tak rugi sebab expired date 2017... Lamaa lagi.. Hihi... 4 sebab kenapa Ostematrix/pil kalsium Shaklee ni sangat besttt...

1. Legakan sakit badan
2. Sakit tumit hilang
3. Melawaskan
4. Tidur lena





Siapa lagi yang sesuai ambil Ostematrix/pil kalsium Shaklee..??


1. IBU HAMIL - penting untuk menyokong tumbesaran tulang bayi dalam kandungan.

2. Mengatasi masalah KAKI CRAMP (simpul biawak)

3. Mengelakkan kesakitan gigi semasa hamil.

4. Membantu mengatasi masalah SEMBELIT ketika hamil dan di dalam pantang.

5. Membantu dalam penghasilan susu ketika si ibu yang masih menyusu datang period (susu lazimnya akan merundum ketika period).

6. Mereka yang allergy pengambilan bahan-bahan tenusu seperti susu.

7. Mereka yang selalu mengalami sakit-sakit kaki, sakit-sakit sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk-sejuk badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk-cucuk dengan jarum.

8. Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar bangun awal dari tidur,

9. Sakit kepala yang teruk berhari-hari.

10. Mereka yang mempunyai rekahan di tumit kaki.

11. Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan,,,




Meh Fai belanja satu Testimoni Ostematrix..






Memang laku kerasss Ostematrix ni. Semua pakat beli 2-3 botol terus.. Fai sendiri dah standby satu set untuk stock Fai dengan husband.. Hihi...


Yang penat kerja.. Sakit-sakit badan.. Sakit tumit sebab banyak berdiri.. Sebelum tidur telan 4 biji Ostematrix. Esok pagi bangun tidur hilang semua sakit-sakit badan. Rasa segarrr je. Ringan badan.. InshaaAllah...



Yang belum cuba, wajibbb cuba..

Yang dah cuba, pastiii jatuh cintaaa..



Pm Fai untuk harga promosi kasih sayang Ostematrix 😍

Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com



No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015