Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, October 26, 2016

15 kebaikan Mealshake untuk Si Manja anda

Bila sebut tentang anak ni, banyakkk ragamnya. Lebih-lebih lagi tentang makan. Ada yang tidak memilih, senang ibunyA. Masak apa je anaknya makan. Bagi anak yang jenis memilih pula - ada yang tak suka sayur, ada yang suka makan ayam sahaja, ada yang hanya suka makan sayur dan buah sahaja. Apakah solusi yang anda lakukan untuk memastikan Si Manja anda mendapat NUTRISI SECUKUPNYA?

Adam jenis yang agak memilih makanan. Kalau suapan pertama tu kena dengan seleranya, dia akan teruskan sampai habis. Kalau tak kena dengan selera dia, terus ditolaknya pinggan ke tepi dan tutup mulut. Hai lah anak.. Sabarrr je lah.. Hihi. 

Sayur memang dia tak makan langsung. Ayam dengan ikan, dia makan. Tapi kadang-kadang tak nak makan dengan nasi, cuma nak makan lauk sahaja. Sup paling feveret. Buah pula, dia suka makan nangka, tembikai (cuma yang manis sahaja), anggur, pisang (tapi kena buat cekodok, hihi).. Ok lah tu, at least ada buah yang Adam suka..

Untuk pastikan Adam dapat nutrisi secukupnya yang lengkap, Fai berikan dia MEALSHAKE.





Jom kita tengok apa kelebihan Mealshake untuk Si Manja?


15 kebaikan Mealshake untuk Si Manja anda

1. Pelengkap nutrisi untuk Si Manja
2. Untuk tumbesaran
3. Perkembangan minda
4. Membantu TAMBAH SELERA MAKAN Si Manja.
5. Kurangkan Ekzema
6. Untuk Si Manja kekal aktif
7. Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak
8. Meningkatkan berat badan anak
9. Membantu anak lebih FOKUS
10. Membantu mengurangkan ASTHMA
11. Mengatasi masalah SEMBELIT pada anak
12. Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
13. Membantu menurunkan berat badan anak yang OBESITI
14. Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi.
15. Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu
 
 
 
 
MEALSHAKE, perlaburan yang berbaloi untuk Si Manja anda







Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi: 
Fai Nardir 
Hp: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com


No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015