Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, October 7, 2016

Ramai yang meleleh air liur nak dapatkan tumbler cantik ni..

Ramai yang meleleh air liur nak dapatkan tumbler cantik ni..hihi

Harga berbaloi pulak tu!
Ini Rubbermaid tau.
BPA FREE

Kalau pattern yg sama di luar, brand ni mau RM30-40 ni tau...




Yang biru tu dah tak available lagi ye, tu promosi September.. Hihi...



 

cantikkkk kan..?? besar tumbler ni, 828ml...

 
Tumbler ni SANGATTTT EKSLUSIF tau.. Cuma boleh beli dengan setiap pembelian 100uv vitamin sahaja... Purchase With Purchase (PWP)

Bulan Oktober ni, siapa beli:

♡ Set promo Omega Guard;
♡ Set Kesihatan Harian;
♡ Set Perlindungan Imun;
♡ 2 Set Penjagaan Rumah Get Clean;
♡ Set Ibu Hamil;
♡ Set Berpantang;
♡ Set Ibu Menyusu;
♡ Set Awet Muda;
♡ Set Kulit Cantik;

Boleh beli tumbler super best ni dengan HANYA RM23.32 SAHAJA!



Ada yang bertanya, kalau nak beli tumbler ni je boleh tak.??
Tak boleh sayang-sayangku sekalian..  

Cuma boleh beli dengan setiap pembelian 100uv vitamin sahaja
Purchase With Purchase (PWP)

(>_____<)


Ada yang dah jatuh cintaaaa dengan Tumbler ni..??

Jom buat pesanan vitamin anda sekarang, cuma pilih sahaja set mana yang anda nakkk.
Dan anda layak untuk membeli tumbler chantikkk ini. Hihi...


Tak tahu nak pilih set yang mana?

Feel free to contact Fai ya..





Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:

Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

3 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

memang cantik lah Fai..
Hendaknya yg warna kelabu tu :)

Mar Mansor said...

tau takpe

Fai Nardir said...

cantikkk kan... hihihi...

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015