Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, December 19, 2016

Betul ke bagus sangat Kolagen Shaklee ni?

Betul ke bagus sangat Kolagen Shaklee ni..??
Dah la mahal..
Kang dah beli tak berbaloi pulak..Meh tengok real life testimoni ni..

Agak²nya lah, berbaloi tak..??
Kalau dulu kulit muka PENUH JERAWAT..
Lepas tu ade KESAN JERAWAT BERLUBANG pula tu di muka..
Lepas ambil Kolagen Shaklee, muka jadi bersihhh. Jerawat pun takde..
Paling bestttt, kesan kawah tu semua hilang.
Licinnnn bersihhh je kulit muka. Macam tak percaya sebelum ni kulit muka seteruk tu..Agak² berbaloi tak laburkan rm500++ sebulan untuk dapatkan kulit muka macam ni..??Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015