Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, December 1, 2016

Dah sihat tak perlu ambil supplement?

Semasa sihat lah waktu TERBAIK untuk kita ambil supplement.. Kerana ianya bertujuan untuk mengisi mana² nutrisi yang lompong dalam badan.
Jadi bila demam atau selsema, takde lah terus sakit terukkk sampai tak boleh nak buat ape²... InshaaAllah...

Tak tahu nak mula dengan set yang mana?

Meh cuba DAILY ESSENTIAL HEALTH 😍


 

Daily essential set
πŸƒEsp
πŸƒVitalea
πŸƒOmega Guard


"Essential" maksudnya keperluan atau lebih dalam lagi adalah KEPERLUAN DALAM KEHIDUPAN.

Walaupun kita rasa cukup sihat, kita masih perlukan nutrisi untuk tubuh badan setiap hari.

DAILY ESSENTIAL HEALTH dari Shaklee dapat memberi anda satu set ASAS produk Shaklee di mana ianya boleh memenuhi nutrisi keperluan seharian kita..

Nak amalkan supplement shaklee, tapi tak tahu nak mula macam mana? 

DAILY ESSENTIAL HEALTH SET adalah pilihan terbaik

Beli set ni bulan ni dpt beli Jute bag hijau tu dgn hrga Rm12.70 je tauuu...tapi bulan ni jer..bulan dpn dpt beli vitamin je..jute bag tu dah tadakkk dah.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚




#FaiNardir
#ShakleePasirGudang

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015