Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, December 6, 2016

Kenapalah mahal sangat Shaklee Collagen Powder ni..??

KENAPALAH MAHAL SANGAT COLLAGEN POWDER SHAKLEE NI??

Fai nak tanya sikit. Biasa kalau beli handbag, kalau diberi dua pilihan, satu yang branded and satu lagi jual kat pasar malam, which one you pilih? Of course yang branded kan? Yang mahal kan? Sebab kita tahu kualiti dia, pakai lama pun tak koyak tak rosak. Pelaburan yang berbaloi. Betul tak?

Macam tu jugak lah Collagen Powder Shaklee ni.
Mana boleh awak nak compare kan dengan kolagen murah yang kawan awak jual timbang kilo tu? Opsss..


Nak tahu apa yang buat Collagen Powder Shaklee mahal?


1. Ia diperbuat daripada sisik ikan merah.

Ikan Merah (Red Snipper) hidup sehingga 5000m di dasar lautan dan bebas dari pencemaran.

Sisik ikan merah ni mampu menahan tekanan dasar laut yang tinggi.

Jadi ia tak sama dengan ikan yang bersusun di pasar tu ye. Semestinya Halal lagi baik!!


2. Bukan sekadar collagen.

Haa inilah keistimewaan yang paling penting, kerana kita perlu memilih dengan bijak, supaya setiap wang yang kita laburkan mempunyai nilai yang tinggi.

Shaklee melengkapkan Collage Powder ni dengan

Ekstrak glukosamina sbg pelincir sendi dan mata

Lactobacillus acidepilus utk meningkatkan serapan kolagen

Ekstrak Biji camellia Japonica yang menghidrat dan membekal nutrisi kepada sel

Ekstrak Pfaffia yang sangat penting untuk pertumbuhan rambut yang sihat, penghasilan hormon, dan untuk kekuatan dalaman (sexual)

Vitamin C sebagai penggalak penghasilan kolagen dalam tubuh.

Vitamin B yang berfungsi untuk menukarkan carbo dan lemak kepada tenaga ( meningkatkan metabolik badan untuk penghasilan kolagen)




3. Terbukti berkesan dalam masa 8 minggu melalui ujian secara klinikal.

Terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan

Statistik menunjukkan 71% orang merasa tekstur kulit bertambah baik selepas menggunakan selama 8 minggu.




Belanja satu testimoni Shaklee Collagen Powder.. Nampak kesan ketara pada kulit muka beliau selepas 16 KOTAK penggunaan Shaklee Collagen Powder secara KONSISTEN..






Okay dah nampak dah kan? Setanding harga kan? Sebenarnya takde la mahal sangat.. Tak payah tunggu bonus hujung tahun pun dah boleh beli. Tapi ni Shaklee tengah baik hati buat PROMOSI harga runtuh. Rugi lah tak grab sekaranggggg.

Jangan kata Fai tak ☔️ ea..





Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015