Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, December 15, 2016

RUGI siapa tak cuba Makeup Remover ini..

RUGI❗️ RUGI❗️ RUGI❗️
Rugi siapa yang tak cuba MAKE-UP REMOVER ni tau...

Fai sampai kena marah dengan customer sebab tak bagitahu beliau tentang makeup remover ini. Sebab beliau dah lamaaa cari produk ala-ala gel pengelupasan ni. Katanya tak tahu yang Shaklee ada. Hihihi...





Baru guna sekali, tapiii customer Fai ni tersangat puas hati dengan Gentle Action Makeup Remover Nutriwhite ni.. Alhamdulillah...



Kata beliau lagi, "senang lah lepas ni pakai bb cream takde masalah. sebelum ni pakai bb cream, cuci pakai cleansing oil rasa macam tak habis bersih sangat"



Sedikit info mengenai Gentle Action Makeup Remover
  • Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit anda
  • Tunas Pokok Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit
  • Aloe menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Rumusan ringan, tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan

.

Make up remover ni bukan hanya untuk yang suka ber"makeup"... Walaupun kita tak bermekap, kita tetap boleh menggunakan MakeUp Remover Shaklee ini. Sebabnya, ia dapat menanggalkan sel-sel mati, daki & kotoran dan bertindak sangat lembut pada kulit.


Paling besttt, yang mana ada BLACKHEAD WHITEHEAD especially kat hidung tu.. memang akan rasa bersihhh licinnn je hidung selepas menggunakan Gentle Action Makeup Remover Shaklee ini. Tak perlu dah tangan ni gatal picit hidung sampai melecettt 😊😊😊

Ada lagi yang bestttt... Satu tube ni, kalau pakai berdua dengan husband boleh tahan sampai 6 bulan tau. Jimatttt sangat... Hihi...







Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015