Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, February 22, 2017

Kalau air yang korang minum masuk lalat.. Apa yang korang buat? Buang air tu ke atau macam mana?

Kalau air yang korang minum masuk lalat.. Apa yang korang buat? Buang air tu ke atau macam mana?

Mungkin ada yang dah tahu tentang ini, tapi Fai nak share je untuk yang belum tahu..

Semoga bermanfaat..


Nabi SAW bersabda "Apabila seekor lalat hinggap ditempat minum salah seorang kamu, hendaklah ia menenggelamkannya ke dalam minuman tersebut kerana pada salah satu sayapnya terdapat penyakit dan pada sayap yang lainnya terdapat penawarnya"

(Hadis Riwayat Al-Bukhari)



Sumber: Al Quran Amazing, m/s 8 (Tibbun Nabawi)
 

 

Lepas ni jangan dibuang air yang dah masuk lalat tu ye 😍 😍 😍







Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015