Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, February 23, 2017

Kalau Shaklee ni bagus kenapa tak pernah masuk iklan tv? Kenapa takde duta?

Kalau Shaklee ni bagus kenapa tak pernah masuk iklan tv? Kenapa takde duta?Ada juga yang tanya, kalau Shaklee tu bagus sangat, kenapa tak jual kat kedai/farmasi? Kenapa macam tak glamer sangat pun? Kenapa tak masuk iklan tv macam P***ga ke, Jus Nus****ra ke, Jus Ko**k ke?






Agaknya kenapa ya...



😏 Produk yang masuk iklan tv tu berbayar tau. Bukannya sebab produk tu yang paling hebat then dapat masuk iklan tv. Satu slot iklan 30saat tu kos dia belasan-puluhan ribu. Pihak Shaklee lebih utamakan bonus kami para pengedarnya, daripada Shaklee bayar puluhan ribu kat stesyen tv tu.
 

😏 Produk Shaklee tidak dijual kat kaunter kedai/farmasi kerana teknik pemasaran Shaklee Malaysia menggunakan kaedah jualan langsung; bukannya jualan secara runcit/komersial. Produk Shaklee eksklusif; bukan produk lambakan di pasaran luar. Hanya untuk mereka yang tahu menghargai kesihatan secara eksklusif yang layak menggunakan produk Shaklee.


😏 Istimewanya bila beli dengan pengedar bebas sah Shaklee ni, kami berikan konsultasi eksklusif untuk anda. Kami follow up & follow through sampai masalah anda kami berjaya bantu selesaikan. Kalau beli produk komersial di kedai, ada ke orang kedai tu follow up anda, tanya macam mana lepas makan xxxxx ni? Ok tak,ada apa-apa perubahan tak? Mana dapat kan konsultasi eksklusif macam kami... Hihi...


credit



Puas hati tak dengan 3 sebab ni? Hihihi... Kalau nak beli supplement Shaklee, beli lah dengan PENGEDAR SAH SHAKLEE ye. Jangan sesekali beli di LAZATLAH, MURAH.MY... etc... Ye, memang murahhh.. tapi bila makan tak berkesan.. Nanti mulalah nak kata yang Shaklee ni tak bagus. Sebenarnya ia kerana anda tidak dapat KONSULTASI EKSLUSIF daripada pengedar sah macam kami. Rugiii tau sebenarnya...

 


Tsunami Shaklee 2017, inshaaAllah








Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com


No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015