Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Saturday, March 18, 2017

7 sebab kenapa sebotol Vivix, harganya macam nak bayar sebulan Myvi..

Kalau nak dibandingkan harga Vivix dengan nasi ayam, memang harga Vivix ni lebih mahal... 7 sebab kenapa sebotol Vivix harganya macam nak bayar sebulan Myvi.. Sebotol Vivix berharga RM475. Bukan murah. Sebab apa?


Fai creditkan info ni pada sideline Irda Bay.. Semoga ianya bermanfaat buat semua (>___<)






1. Sebab ia eksklusif. Produk eksklusif HANYA untuk mereka yang menghargai diri secara eksklusif.

2. Sebab Vivix adalah supplemen antioksida & anti-aging yg TERBAIK di dunia. Satu-satunya supplemen yang menggabungkan resveratrol & polifenol dari tumbuhan yang eksklusif (anggur muscadine, elderberry Eropah, lobak ungu & polyganum caspidatum) yang memberi kesan 10x ganda lebih baik dari resveratrol itu sendiri? Kesannya? Jauh lebih baik dari wine merah yg diamalkan oleh penduduk Eropah yang menjadikan mereka awet muda! Malah Vivix mampu memperbaiki & memelihara kesihatan sel & DNA dari kerosakan akibat radikal bebas yang terkumpul dalam badan.

3. Sebab 4 bahan utama Vivix diekstrak dengan kaedah 'cold press'; iaitu kaedah yg mampu mengekalkan kesemua khasiat & nutrisi asal yg terkandung di dalam bahan asal tersebut. Bukannya main rebus & titikkan perisa kat kilang belakang rumah je tau. Bukan juga bahan 'made in China'.

4. Sebab Vivix telah dipatentkan. Bermaksud, TIADA PRODUK LAIN yang seumpanya di dunia. Apatah lagi di Malaysia.

5. Sebab Vivix ada kajian klinikal yang sah oleh saintis terkemuka ke atas setiap bahan mentah dan hasil akhir produknya. Bukannya kajian yg dibuat-buat oleh doktor 'sijil beli'. Oooppsss!

6. Sebab Vivix dikeluarkan oleh syarikat pengeluar supplemen yg telah berada di atas muka bumi selama lebih 60 tahun. Bukan sebarang jenama tau yg boleh bertahan lama seperti Shaklee.

7. Sebab supplemen Shaklee adalah satu-satunya jenama supplemen yang dijamin boleh diamalkan selama lebih 20 tahun dan menjadikan pengamalnya mempunyai tahap kesihatan yang paling optimum berbanding golongan yang tidak mengamalkan apa-apa supplemen ataupun yg mengamalkan supplemen jenama lain. Buktinya? Shaklee adalah satu-satunya jenama supplemen yg disokong oleh LANDMARK STUDY. Nak tau lanjut pasal Landmark Study ni, next entri ya.. (>___<)



Mahal RM475 untuk sebotol Vivix?

Meh beli dua botol.. Dapat sekali keahlian percuma + pos percuma + konsultasi percuma + cash bonus (>___<)



Mahal jugak lagi??

Meh baca ni...









Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com



No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015