Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, April 21, 2017

Happy Birthday Adam Muhammad

Happy birthday Adam Muhammad... 13 April lepas dah genap setahunnn. Sekejappp je.. Ibu rasa macam baru je bersalinkan awak tau. Hihi.. Sambut birthday adik kat Kluang. Balik kampung baru potong kek. Thanks kat nanny dengan baba yang tolong decorate rumah kampung dengan belon. Cantikkk sangattt... Warna warni.. Memang suka sangattt lah budak dua ni. Hihi..


Ibu abadikan kesemua gambar ini di sini.. Moga ianya dapat mengimbau kenangan zaman kanak-kanak kalian berdua..
















birthday adik, tapi abang Adam yang tiupkan lilin.. hihihi







Ibu dah ada dua orang hero, bagi ibu dah cukup sangattt untuk memeriahkan rumah. Hihihi... Riuh satu rumah dengan suara korang je.. Doa ibu dengan papa, agar kalian berdua, Adam Hussin dan Adam Muhammad, membesar menjadi anak soleh yang boleh bahagiakan ibu dengan papa di dunia dan di akhirat..







Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi:
Fai Nardir
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015